Yaya geçidinde hayatını kaybeden 12 yaşındaki Güneş'in feci kazası kamerada: Gözyaşları sel oldu

ASAYİŞ Yayınlanma : 11 Haziran 2026 18:23 Düzenleme : 11 Haziran 2026 18:23
Yaya geçidinde hayatını kaybeden 12 yaşındaki Güneş'in feci kazası kamerada: Gözyaşları sel oldu
Samsun'da yaya geçidinde otomobil çarpması sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki Güneş Uçak, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Kaza anı kameraya yansıdı.
Yaya geçidinde hayatını kaybeden 12 yaşındaki Güneş'in feci kazası kamerada: Gözyaşları sel oldu

Samsun'da bisikletiyle yaya geçidinden karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 12 yaşındaki Güneş Uçak, kaldırıldığı hastanede 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Minik Güneş'in ölümü yürekleri dağlarken, kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri dehşet verici detayları ortaya çıkardı.

Yaya geçidinde hayatını kaybeden 12 yaşındaki Güneş\

YAYA GEÇİDİNDE YAŞANAN KORKUNÇ ANLAR

Olay, 6 Haziran'da Samsun'un Atatürk Bulvarı Türk-İş Kavşağı'nda meydana geldi. Mimar Sinan Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi ve Atakum Belediyespor U12 Takımı'nın genç yeteneği Güneş Uçak, bisikletiyle yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken hızla gelen bir otomobilin çarpmasıyla adeta metrelerce savruldu. Ağır yaralanan Güneş, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ne yazık ki, 5 gün süren yaşam mücadelesi 10 Haziran'da doktorların tüm çabalarına rağmen trajik bir şekilde son buldu.

Yaya geçidinde hayatını kaybeden 12 yaşındaki Güneş\

KAMERA KAYITLARI DEHŞETİ GÖSTERDİ

Kazanın ardından ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri, olayın ne kadar vahim olduğunu gözler önüne serdi. Görüntülerde, küçük Güneş'in bisikletiyle yaya geçidinde ilerlerken, aniden beliren otomobilin çarpmasıyla havada taklalar atarak yere düştüğü ve uzun süre sürüklendiği görülüyor. Bu görüntüler, hem kazanın şiddetini hem de yaşanan trajedinin boyutunu acı bir şekilde gözler önüne seriyor.

Yaya geçidinde hayatını kaybeden 12 yaşındaki Güneş\

SON YOLCULUĞUNA GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Hayatını kaybeden minik sporcu Güneş Uçak için bugün Derecik Merkez Camii'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine ailesi, yakınları, okul arkadaşları, öğretmenleri, spor camiasından dostları ve çok sayıda vatandaş katılarak acılı aileye destek oldu. Duygusal anların yaşandığı cenaze namazının ardından Güneş, gözyaşları içinde Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi. Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel de cenazede yer alarak ailenin derin üzüntüsünü paylaştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.