Kırşehir'de Beyazay Derneği, Anneler Günü vesilesiyle otizmli ve engelli bireylerin ailelerini unutmadı. Dernek yönetimi, bu özel günde fedakarlık timsali anneleri evlerinde ziyaret ederek onlara sürpriz yaptı.

ANNELERİN GÜNLERİ KUTLANDI
Şube Başkanı Adnan Göçmen'in öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde, annelerin Anneler Günü kutlanırken, el emeği göz nuruyla hazırlanan kokulu mumdan yapılmış çiçekler hediye edildi. Bu ince düşünce, annelere verilen değerin bir göstergesi olarak takdir topladı.

BÜYÜK SEVGİ VE SABIR ÖRNEĞİ
Beyazay Derneği Kırşehir Şube Başkanı Adnan Göçmen, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Hayatımıza kattıkları değerle bizleri her zaman onurlandıran tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Özellikle özel ihtiyaçlı bireylere annelik yapanlar, eşsiz bir sevgi ve sabır gösteriyorlar. Bugün yanlarında olarak, onlara küçük de olsa bir mutluluk yaşatmak istedik." dedi.







