Antalya'da bir anne, çocuğu araçta kilitli kalınca büyük bir panik yaşadı. Gözyaşlarına boğulan A.I., aracın kapısının kilitlendiğini fark ettiğinde, çaresizlik içinde çevresindekilerden yardım istedi.

Olayın detayları
Olay, saat 14.00 sularında Konyaaltı ilçesindeki Gürsu Mahallesi'nde meydana geldi. A.I., çocuğu ile birlikte lüks bir Mercedes cipine geldi. Çantasını aracın içine bıraktıktan sonra oğlunu arka koltuğa yerleştiren genç kadın, ön kapıyı açmaya çalıştığında kapının kilitlendiğini gördü. Çevredeki vatandaşlar, kapıyı açmak için yardım etmeye çalıştılar ancak başarılı olamadılar.

İtfaiye ekibi devreye girdi
Durumu fark eden A.I., hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım talep etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, hızla olay yerine intikal etti. İtfaiye ekibi, önce gözyaşları içindeki kadını sakinleştirmeye çalıştı. Genç kadının onayıyla, arka kapı camı kırılarak çocuk kurtarıldı. A.I., kurtarma işlemi sonrasında çocuğuna sarılarak büyük bir rahatlama yaşadı ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti.








