Antalya'da edebiyat ve kültür meraklılarının dört gözle beklediği Kepez Kitap Fuarı, "İnsan Okur" sloganıyla kapılarını aralamaya hazırlanıyor. 27 Mart Cuma günü başlayacak olan ve 10 gün sürecek etkinlik, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde kitapseverleri ağırlayacak.

Yazarlar ve Söyleşilerle Dolu Bir Program
Kepez Belediyesi tarafından organize edilen fuar, yayınevlerini, tanınmış yazarları ve akademisyenleri okurlarıyla buluşturacak. Edebiyat, bilim, psikoloji ve güncel konuları kapsayan geniş bir yelpazedeki söyleşiler ve imza günleri, her yaştan ziyaretçiye hitap edecek. Fuar kapsamında Tarık Tufan, Mert Arık, Sinan Meydan, Prof. Dr. Ethem Duygulu ve Hayrettin Filiz gibi isimler okurlarıyla bir araya gelecek.
Uluslararası Katılım ve Özel Konuklar
Kepez Kitap Fuarı, bu yıl dikkat çekici bir uluslararası konuğu da ağırlayacak. Japon deprem uzmanı Morivaki Yoshinori, 30 Mart Pazartesi günü saat 14.00'te deprem bilinci, yapı güvenliği ve risk azaltma konularında bir söyleşi gerçekleştirecek. Ayrıca, çocuklar için deprem farkındalığına da değinecek olan Yoshinori, söyleşi sonrası okurlarıyla imza gününde buluşacak. Fuarın nisan ayı programında ise Prof. Dr. İsmail Tufan, Kemal Varol, Coşkun Aral, Prof. Dr. Ahmet Taşağıl, Sabiha Gürdemir, Serkan Kansu, Berfin Sıla, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Nurullah Genç, Ercan Kesal, Beyhan Budak, Dr. Akif Aktuğ ve Dr. Murat Kaplan gibi isimler yer alacak. Fuarın onur konuğu ise Ahmet Şerif İzgören olacak.







