Antalya'nın Manavgat ilçesinde 18 Aralık'tan bu yana kendisinden haber alınamayan epilepsi hastası bir adam, sulama kanalında ölü olarak bulundu.

CENAZE BULUNDU
Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Emek Mahallesi 3015 Sokak'taki sulama kanalında bir erkek cesedi ihbarı üzerine olay yerine intikal etti. Olay yerinde yapılan incelemelerde, cesedin 54 yaşındaki Okay Dulundu'ya ait olduğu belirlendi.

KAYIP İHBARI YAPILMIŞTI
Okay Dulundu, 18 Aralık Perşembe günü Yukarı Pazarcı Mahallesi'ndeki evinden ayrılmıştı. Kız kardeşi, 19 Aralık Cuma günü Cumhuriyet Polis Karakolu'na kayıp başvurusunda bulunmuştu. Dulundu'nun cenazesi, olay yeri incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.







