Antalya'da uyuşturucuya geçit yok: Döşemealtı'nda şüpheliye büyük darbe

ASAYİŞ Yayınlanma : 29 Mayıs 2026 15:26 Düzenleme : 29 Mayıs 2026 15:26
Antalya'da uyuşturucuya geçit yok: Döşemealtı'nda şüpheliye büyük darbe
Antalya Döşemealtı'nda jandarma, uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 250 gram esrar, 124 gram kokain ve suçtan elde edildiği düşünülen para ele geçirdi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Bu operasyon, bölgedeki huzuru ve güvenliği tehdit eden yasa dışı maddelere karşı verilen amansız mücadelenin bir yansıması olarak kayıtlara geçti. Operasyon kapsamında ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve suçtan elde edildiği düşünülen para, bu tür faaliyetlerin ne kadar organize olabileceğine dair önemli ipuçları veriyor.

UYUŞTURUCU TİCARETİNE BÜYÜK DARBE

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinesinde, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen bu operasyon, şüpheli bir şahsın ikametine yönelikti. Yapılan detaylı aramalarda, tam 1 kilo 250 gram kubar esrar (skunk) ve 124 gram kokain gibi tehlikeli maddeler bulundu. Ayrıca, suç faaliyetlerinden elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ve hassas terazi de ele geçirildi. Bu bulgular, zanlının uyuşturucu ticaretiyle yoğun bir şekilde iştigal ettiğini gösteriyor.

ŞÜPHELİ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLADI

Operasyonun ardından gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında, yasal mevzuat çerçevesinde adli tahkikat başlatıldı. Bu süreç, adaletin yerini bulması ve benzer suçların önlenmesi adına büyük önem taşıyor. Jandarma ekiplerinin bu başarılı operasyonu, halkın güvenliği için gösterdikleri fedakarlığın ve kararlılığın bir kanıtı niteliğinde.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.