Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi, gece yarısı yaşanan korkunç bir yangınla sarsıldı. İbrahim A. isimli vatandaşa ait olan ve evinin önünde park halinde duran 07 AJH 080 plakalı minibüs, saat 23.00 sularında henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler içinde kaldı. Mahalle sakinlerinin paniği kısa sürede büyüdü.

ALEVLER EVLERİ TEHDİT ETTİ
Park halindeki minibüsten yükselen alevler, çevredeki evlere sıçrama tehlikesi yarattı. Vatandaşların derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine, itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahale için başlattığı çalışmalar büyük bir dikkatle sürdürüldü.

MİNİBÜS TAMAMEN KULLANILAMAZ HALDE: SORUŞTURMA BAŞLADI
İtfaiye ekiplerinin yoğun çabalarına rağmen, alevler minibüsü tamamen sardı ve araç kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında evinde uyumakta olan araç sahibi İbrahim A.'nın, komşularının uyarısıyla uyandırıldığı ve olay yerine geldiği öğrenildi. Yangının çıkış nedenine dair detaylı bir inceleme başlatılırken, mahalle sakinleri geceyi tedirgin geçirdi.








