Apart Villa Projesi Vakıflar Kurulu'ndan onay aldı

YEREL Yayınlanma : 30 Mayıs 2025 02:23
Apart Villa Projesi Vakıflar Kurulu'ndan onay aldı
Ilgın Belediyesi tarafından yürütülen Apart Villa Projesi Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü kurul onayından geçti.

Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, '' projemiz Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü kurul onayından geçti. Kaplıca bölgesinde Sahibata Vakıf Hamamı'nın yanına yapılacak olan projemiz Ilgın'ımıza hayırlı olsun.'' dedi.

apart-villa-projesi-vakiflar-kurulundan-onay-aldi-1.jpg

Ilgın Belediyesi şehrin çehresini değiştirmek için yatırımlarına aralıksız olarak devam ediyor. Son zamanlarda faaliyete geçen projelerle ismini sık sık ön planda tutan Ilgın, Apart Otel projesi ile kaplıca bölgesinde yeni bir turizm alanı oluşturacak. Ilgın Belediyesi tarafından üzerinde titizlikle çalışılan ve 22 adet villadan oluşan Apart Villa Projesi tamamlandı. Tarih, doğa, kültür ve termal turizmi kapsamında; Osmanlı Kent Meydanı, Ilgın Millet Bahçesi, Ekoturizm Projesi ve Kitap Kafe projelerinin yapımına devam eden Ilgın Belediyesi, turizm alanında da Apart Otel projesi ile şehrin bütün değerlerini ön plana çıkarmaya hazırlanıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.