Ardahan'da Gazze'ye destek konvoyu: İsrail saldırıları protesto edildi

GÜNDEM Yayınlanma : 07 Ekim 2025 23:07 Düzenleme : 07 Ekim 2025 23:07
Ardahan'da Gazze'ye destek konvoyu: İsrail saldırıları protesto edildi
Ardahan'da İsrail'in Gazze saldırıları protesto edildi, Küresel Sumud Filosu'na destek konvoyu düzenlendi ve hayatını kaybeden Gazzeli vatandaşlar için dua edildi.

Ardahan'da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı protesto amacıyla bir konvoy düzenlendi. Etkinlik, Küresel Sumud Filosu'na destek vermek ve yaşanan zulme dikkat çekmek için organize edildi.

GAZZE'YE DESTEK KONVOYU

Eğitime Destek Platformu tarafından 7 Ekim'deki Aksa Tufanı'nın ikinci yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen bu destek konvoyuna katılanlar, Türk ve Filistin bayraklarıyla Kura Nehri kıyısındaki Serhat Ulu Cami önünde toplandı. Katılımcılar, Türk ve Filistin bayraklarıyla süslenmiş araçlarıyla şehir içinde bir konvoy oluşturarak, Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan ve İsrail'in saldırısına uğrayan Küresel Sumud Filosu'na desteklerini gösterdiler.

PROTESTO VE DUA

Sumud Filosu'na ve Filistin halkına destek veren kalabalık, araçlarıyla şehir turu atarak mesajlarını iletti. Konvoy boyunca yaşamını yitiren on binlerce Gazzeli için dua edildi. Bu eylem, Gazze'deki insani krize uluslararası kamuoyunun dikkatini çekmeyi amaçladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.