Arkadaş kurbanı oldu: 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

BÖLGE Yayınlanma : 17 Ağustos 2025 13:19
Arkadaş kurbanı oldu: 7 günlük yaşam savaşını kaybetti
Eskişehir’de 32 yaşındaki Sercan Oktay, yakın arkadaşı tarafından tüfekle vurulduktan sonra 7 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Olay, 9 Ağustos’ta Tepebaşı ilçesi Bakasan Sanayi Sitesi’ndeki bir mobilya fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, arkadaş grubu ile fabrikada bulunan Sercan Oktay, yakın arkadaşı S.G.’nin elindeki tüfeğin ateş alması sonucu kafasından vuruldu.

Ağır yaralanan Oktay, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan genç, 7 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Ailesi yasa boğuldu

Üç erkek kardeşin en küçüğü olduğu öğrenilen ve bekar olan Sercan Oktay’ın, Uluönder Mahallesi Ulu Camii’nde ikindi namazının ardından defnedileceği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.