Arnavutköy Belediyesi yeni medya akademisi ilk mezunlarını kutladı

GÜNDEM Yayınlanma : 21 Aralık 2025 00:20 Düzenleme : 21 Aralık 2025 00:20
Arnavutköy Belediyesi yeni medya akademisi ilk mezunlarını kutladı
Arnavutköy Belediyesi, Yeni Medya Akademisi'nin ilk mezunlarını sertifika töreni ile kutladı. Başkan Candaroğlu, medyanın gücüne ve etik kullanımına dikkat çekti.
Arnavutköy Belediyesi yeni medya akademisi ilk mezunlarını kutladı

Arnavutköy Belediyesi, gençleri dijital çağın iletişim ve içerik üretim alanlarında yetkin bireyler olarak yetiştirmek amacıyla kurduğu Yeni Medya Akademisi'nin ilk mezunlarını verdi.

SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Nuri Pakdil Kültür Merkezi'nde yapılan törende, öğrenciler sertifikalarını alarak başarılarını kutladılar. Törene Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve çok sayıda eğitmen ile öğrenci katıldı. Başkan Candaroğlu, medyanın bilinçli ve etik şekilde kullanılmasının önemine vurgu yaptı.

MEDYANIN GÜCÜNE DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Candaroğlu, konuşmasında, "Bu tören bizler için çok anlamlı. Günümüzde bilgi, insanlık tarihinde hiç olmadığı kadar hızlı yayılıyor. Bir yazıyla, bir fotoğrafla, bir paylaşım ile milyonlara ulaşabiliyoruz. Bu da medyanın ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gösteriyor. Medya artık sadece bilgi alma aracı değil; toplumların şekillenmesinde, algıların yönetilmesinde ve değişimin tetiklenmesinde büyük bir güç." dedi. Ayrıca, dijital çağda doğru bilgiye ulaşmanın ve bu bilgiyi faydalı bir biçimde topluma sunmanın önemine dikkat çekti. Son olarak, mezun olan öğrenciler, eğitim sürecinde edindikleri bilgi ve deneyimleri paylaşarak medya ve dijital içerik üretimi alanında çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.