Aşkın karanlık yüzü: Malatya'da gece yarısı dramı, sevgililer 7 metreden atladı

ASAYİŞ Yayınlanma : 25 Mayıs 2026 05:43 Düzenleme : 25 Mayıs 2026 05:43
Aşkın karanlık yüzü: Malatya'da gece yarısı dramı, sevgililer 7 metreden atladı
Malatya'da eski sevgililer arasında çıkan tartışma, gece yarısı inanılmaz bir olaya dönüştü. İki genç, araç içinde başlayan gerilimin ardından yaklaşık 7 metrelik istinat duvarından atlayarak yaralandı.
Aşkın karanlık yüzü: Malatya'da gece yarısı dramı, sevgililer 7 metreden atladı

Malatya'da, gece saatlerinde yaşanan olayda, eski sevgililer arasında çıkan tartışma, akıl almaz bir finale sahne oldu. İki genç, bir araç içinde başlayan gerilimin ardından kendilerini yaklaşık yedi metrelik bir istinat duvarından atarken buldu.

Aşkın karanlık yüzü: Malatya\

GECE YARISI TARTIŞMASI VE İNANILMAZ OLAY

Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi Bahçebaşı Evleri mevkiinde, sabaha karşı saat 03.15 sularında vuku bulan olayda, bir süre önce yollarını ayırmış olan 20 yaşındaki M.T.G. ile 18 yaşındaki kız arkadaşı Z.Y., buluştu. Ancak, bu buluşma beklenenin aksine bir tartışmaya dönüştü. Henüz nedeni belirlenemeyen bir anlaşmazlık, kısa sürede büyüyerek gençleri çaresiz bir eyleme itti.

Aşkın karanlık yüzü: Malatya\

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine önce genç kadın, ardından da genç erkek, bulundukları yerden yaklaşık 7 metrelik bir istinat duvarından peş peşe atladı. Çevredekilerin durumu fark edip ihbar etmesi üzerine olay yerine hızla polis, sağlık ve UMKE ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ekiplerin titiz çalışmasıyla bulundukları yerden çıkarılarak ambulanslarla Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan bu tuhaf olayın ardından inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.