İYİ Parti Akşehir İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen 4. Olağan Kongre sonrası başkanlığa seçilen Aslan Keskin, Akşehir Adliye Sarayı’na giderek mazbatasını teslim aldı.
İlçe Seçim Kurulu hakimi tarafından mazbatasını alan Keskin, böylece İYİ Parti Akşehir İlçe Başkanlığı görevine resmen başladı.
“AKŞEHİR’İN HER KESİMİNİ KUCAKLAYACAĞIZ”
Mazbata töreninin ardından açıklama yapan İYİ Parti Akşehir İlçe Başkanı Aslan Keskin, demokratik bir sürecin sonunda görevi devraldıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Demokratik bir sürecin sonunda görevi devralıyoruz. Partimizin temel değerlerine, özgürlük ve liyakat ilkesine sahip çıkarak, Akşehir'in her kesimini kucaklayan bir yönetim anlayışıyla çalışacağız.”
KAPSAYICI VE ÇÖZÜM ODAKLI BİR YÖNETİM HEDEFİ
Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Keskin, önümüzdeki günlerde ilçe yönetiminin şekilleneceğini ifade etti.
Yeni yönetimin ilk gündeminde yerel sorunlara çözüm odaklı politikalar ve saha çalışmaları bulunuyor.
Keskin, Akşehir’de kapsayıcı ve katılımcı bir siyaset anlayışı benimseyeceklerini vurguladı.







