Asrın Felaketinde Hayatını Kaybedenler Elazığ Okullarında Gözyaşlarıyla Anıldı

EĞİTİM Yayınlanma : 06 Şubat 2026 15:02 Düzenleme : 06 Şubat 2026 15:02
Asrın Felaketinde Hayatını Kaybedenler Elazığ Okullarında Gözyaşlarıyla Anıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler, Elazığ'daki okullarda saygı duruşu, dualar ve Milli Eğitim Müdürü'nün konuşmasıyla anıldı.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, Elazığ'daki tüm okullarda düzenlenen özel programlarla anıldı.

Deprem Şehitleri Dualarla Anıldı

Elazığ'daki okullarda gerçekleştirilen anma etkinliklerinde öğrenciler, depremde yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulundu ve ardından okunan dualarla hayatını kaybeden depremzedeler rahmetle yad edildi.

Milli Eğitim Müdürü'nden Duygusal Konuşma

Mustafa Kemal Ortaokulu'ndaki anma törenine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Beraat Şahin, yaptığı konuşmada, "Bundan 3 yıl önce bugün ülkemiz, tarihimizin en ağır afetlerinden biriyle sarsılmıştır. Elazığ olarak bizim de etkilendiğimiz Kahramanmaraş merkezli depremler, milletimizin hafızasında derin izler bırakmış; binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olmuştur. Hayatını kaybeden tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.