Ataşehir'de dehşet: Alkolün pençesindeki sürücü, yolu kana buladı, otobüs kurtarıcı oldu

ASAYİŞ Yayınlanma : 20 Mayıs 2026 08:41 Düzenleme : 20 Mayıs 2026 08:41
Ataşehir'de dehşet: Alkolün pençesindeki sürücü, yolu kana buladı, otobüs kurtarıcı oldu
İstanbul Ataşehir'de sabaha karşı 04:30'da 2.25 promil alkollü sürücü 4 araca çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Otobüs, sürücünün durmasını sağladı. Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı.

İstanbul'un stresli trafiğinde, D-100 Karayolu'nun Ataşehir kesiminde sabaha karşı yaşanan bir kaza, trafikte adeta bir kaos yarattı. Sabahın erken saatlerinde, saat 04.30 sularında meydana gelen olayda, direksiyon başında alkolün etkisiyle dengesini kaybeden bir sürücü, tam dört aracın karıştığı zincirleme bir kazanın fitilini ateşledi. Bu akıl almaz olay, gece yarısı sessizliğini dehşetle bozdu.

Ataşehir\

ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN TERÖRÜ: DÖRT ARAÇ BÖYLE HURDAYA DÖNDÜ

Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki aracın sürücüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolü tamamen yitirdi. Önce bir otobüse ve bir ticari araca çarpan alkollü sürücü, durmak bilmeyerek bir otomobile de çarparak nihayet durabildi. Bu yıkıcı çarpışmalar sonucunda, toplamda dört araç ağır hasar aldı. Olay yerine hızla intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahale ederken, kaza yapan araçların sürücülerinin kimlikleri ve durumları da incelenmeye başlandı.

TRAJEDİ KIL PAYI ATLATILDI: SÜRÜCÜNÜN KANINDA 2.25 PROMİL ALKOL

Yapılan detaylı kontrollerde, kazanın baş sorumlusu olan sürücünün kanında tam 2.25 promil alkol tespit edilmesi, olayın ciddiyetini gözler önüne serdi. Bu denli yüksek bir alkol oranıyla direksiyon başına geçen birinin, trafikte ne denli büyük bir tehlike oluşturduğu acı bir şekilde bir kez daha kanıtlandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan sürücü hakkında gerekli işlemler başlatıldı. Kazanın yaşandığı D-100 Karayolu'nun Ataşehir geçişinde bir süre trafik durma noktasına gelirken, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.