ATO Başkanı Gürsel Baran'dan Mevlana Müzesi'ne Ziyaret

YEREL Yayınlanma : 17 Aralık 2024 10:36
ATO Başkanı Gürsel Baran'dan Mevlana Müzesi'ne Ziyaret
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Hazreti Mevlana'nın 751. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Konya'da Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.

Baran, Mevlana Müzesi'ni ziyaretinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mevlana'nın insanlığa öğretileriyle rehberlik ettiğini ifade etti.

Daha önce Konya'ya geldiğini, ancak Şebiarus dönemine ilk kez tanıklık ettiğini belirten Baran, "Hazreti Mevlana, büyük bir mutasavvıf, şair ve hoşgörü sembolüdür. Hoşgörü şehri Konya'da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz." dedi.

Baran, Konya'nın manevi atmosferini ve Mevlana'nın bıraktığı derin izleri daha yakından hissetmek adına, önümüzdeki yıllarda özellikle Şebiarus dönemlerinde kenti ziyaret etmeye özen göstereceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.