Avcılar'da şiddetli rüzgar 6 metrelik demir çubuğu otomobile fırlattı

ASAYİŞ Yayınlanma : 02 Ocak 2026 23:23 Düzenleme : 02 Ocak 2026 23:23
Avcılar'da şiddetli rüzgar 6 metrelik demir çubuğu otomobile fırlattı
Avcılar'da şiddetli rüzgar nedeniyle binadan kopan 6 metrelik demir çubuk, park halindeki otomobile saplandı; şans eseri can kaybı olmadı, itfaiye ekipleri müdahale etti.

Avcılar'da şiddetli rüzgarın etkisiyle beş katlı bir binanın çatısından kopan altı metrelik demir çubuk, park halindeki bir otomobile ok gibi saplandı. Olay, Ambarlı Mahallesi Eray Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. Şans eseri, hem kaldırımda hem de otomobilde kimse bulunmadığı için can kaybı yaşanmadı, ancak bina ve araçta maddi hasar oluştu.

FACİAYI ŞANS ÖNLEDİ

Olay anında sokakta kimsenin olmaması, büyük bir kazanın önüne geçti. Demir çubuk, otomobilin üzerine düşerek ciddi bir hasara yol açtı. İtfaiye ekipleri, ihbar üzerine hızla olay yerine intikal etti ve otomobile saplanan demir çubuğu keserek güvenli bir şekilde çıkardı.

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

İtfaiye ekipleri, demir çubuğun çıkarılması için özenli bir çalışma yürüttü. Maddi hasarın boyutları değerlendirilirken, yetkililer benzer olayların önlenmesi için bina çatılarının kontrol edilmesi gerektiğini vurguladı. Avcılar'da yaşanan bu olay, şiddetli hava koşullarının ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.