Avrupa kayseriye yatırım zirvesi düzenliyor

GÜNDEM Yayınlanma : 13 Ekim 2025 15:55 Düzenleme : 13 Ekim 2025 15:55
Avrupa kayseriye yatırım zirvesi düzenliyor
AKİB, Köln’de düzenleyeceği zirve ile Kayserili yatırımcılara fırsatlar sunacak ve devlet desteklerini tanıtacak.

Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB), 2 Kasım’da Köln’de yapılacak toplantı ile yatırım fırsatlarını gündeme getiriyor.

INVESTMENT OPPORTUNITIES IN KAYSERİ

Köln Maritim Otel’de gerçekleşecek olan zirvede, Kayserili yatırımcılar Türkiye’den gelen uzman heyetinin açıklamalarını dinleyerek sorularını yöneltebilecek. Toplantıya Kayseri KOSGEB Bölge Müdürlüğü uzmanı İhsan Yapar ile AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı katılacak.

DEVLET DESTEKLERİ VE TEŞVİKLER

Yapar, devletin yurt dışı yatırımcılara sunduğu teşvik, hibe ve destek programlarını aktaracak. Milletvekili Cıngı ise Kayseri’deki turizm ve yatırım alanları hakkında bilgi vererek, yatırımların destekçisi olacağını belirtecek. Bu toplantı, Avrupa’daki Kayserili iş insanları için önemli bir fırsat sunuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.