Ayder Yaylası'nda kardan adam kış festivali coşkusu başladı

KÜLTÜR SANAT Yayınlanma : 24 Ocak 2026 21:17 Düzenleme : 24 Ocak 2026 21:17
Ayder Yaylası'nda kardan adam kış festivali coşkusu başladı
Ayder Yaylası'nda düzenlenen 18. Kardan Adam Kış Festivali, yerli ve yabancı ziyaretçilerin katılımıyla coşkuyla başladı.
Ayder Yaylası'nda kardan adam kış festivali coşkusu başladı

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan Ayder Yaylası'nda bu yıl 18.'si düzenlenen Kardan Adam Kış Festivali, coşkuyla başladı.

YERLİ VE YABANCI ZİYARETÇİLER İLGİ GÖSTERDİ

Doğu Karadeniz'in en önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Ayder Yaylası, yerli ve yabancı ziyaretçilerle dolup taştı. Festival alanında renkli görüntüler oluşurken, yerel sanatçıların sahne aldığı konserde vatandaşlar eğlencenin tadını çıkardı.

KAYMAK İÇİN YENİ MALZEMELER KULLANILDI

Festival alanında oluşturulan pistte, geçmişte yaşanan olumsuzluklar nedeniyle şambrellerle kaymanın yasaklandığı için vatandaşlar, naylon, muşamba ve plastik malzemelerle kayarak eğlendi. Ayrıca, festival alanında yapılan 4-5 metre yüksekliğindeki kardan çay bardağı da görenlerin ilgisini çekti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.