Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yol yapım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

BATIN ÇEVRE YOLU PROJESİ
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun liderliğinde yürütülen çalışmalar, Batı Çevre Bulvarı, Mevlana Caddesi, Efeler Bulvarı ve Zeybekler Merkez Bulvarı'nı kapsayan ve TOKİ Kavşağı'na kadar uzanan bir bölümü içeriyor. Kazı işlemleri tamamlandı ve şu anda zemin iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

ALT YAPI ÇALIŞMALARI
Kaldırım çalışmaları ve doğalgaz, içme suyu, yağmursuyu, kanalizasyon, telefon ve elektrik altyapılarının tamamlanmasının ardından temel malzeme ve asfalt serimi başlayacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte yeni yol, Aydın halkının hizmetine sunulacak.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN AÇIKLAMA
Başkan Çerçioğlu, kent genelinde yol çalışmalarının devam edeceğini belirterek, 17 ilçede de hizmetlerini sürdürdüklerini ve tüm Aydın için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu'na teşekkürlerini iletti.







