Aynı evde yaşayan 4 görme engelli kardeşi empati yapıp gözü bağlı şekilde ziyaret etti

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 04 Aralık 2025 01:04 Düzenleme : 04 Aralık 2025 01:06
Aynı evde yaşayan 4 görme engelli kardeşi empati yapıp gözü bağlı şekilde ziyaret etti
Konya'da Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan, aynı evde yaşayan 4 görme engelli kardeşi ziyaret etti.

EMPATİ YAPIP GÖZLERİNİ BAĞLADI

Başkan doğan, Dünya Engelliler Günü'nde gerçekleştirdiği ziyareti yardıma muhtaç engelli vatandaşlara dikkat çekmek için kendi gözlerini de bağlayarak gerçekleştirdi. 4 görme engelli kardeşle birlikte oturup sohbet eden Başkan Doğan, gözlerini bağladığı için yaşadıkları zorlukları deneyimleme fırsatı buldu.

 

KELİMELERİN BİTTİĞİ YER

Empati yaparak gözlerini bağlayan ve kör bir kişinin nasıl bir dünyada yaşadığını deneyimlemek isteyen Başkan Doğan, ''3 Aralık Dünya engelliler günü olması münasebetiyle aynı evde dört görme engelli kardeşin birlikte yaşadı evi ziyaret ettik. Onların ne şartlarda yaşadığını anlamak için de gözümü bağlayarak birlikte yemek yememizi istediler. Kelimelerin bittiği yerdeydik. Rabbim hepimize sağlık ve afiyet nasip eylesin.'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.