Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 6-7 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olağanüstü seçimli kongresinde başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım, Bolu'da kulüp üyeleri ve delegelerle bir araya gelerek iddialı açıklamalarda bulundu.

BAŞARI SÖZÜ VE KULÜP RUHU VURGUSU
Yıldırım, "Değerli Fenerbahçeliler, arkadaşlarla beraber bir yola çıktık. İnşallah şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu sezonda başarılı oluruz, şampiyon oluruz. 100. yılda olduğu gibi bütün branşlarda 120. yılda da başarıyı sağlayacağız" diyerek kulübün gelecek vizyonuna dair önemli mesajlar verdi. Bu ifadeler, geçmiş başarıların tekrarından öte, gelecekteki zaferlere yönelik güçlü bir inancı yansıtıyor.

GÖZYAŞLARINA SON, BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
Bu sezon Fenerbahçelilerin bir daha gözyaşı dökmeyeceğini vurgulayan Yıldırım, "Çocuklardan başlayarak, hiçbirimiz gözyaşı dökmeyeceğiz. Yeter artık. Hepimizin Fenerbahçe’ye borcu var, hepimiz bu borcu ödemeliyiz. Birlik ve beraber olma şartını sağlayacağız" şeklinde konuştu. Teknik heyet ve oyuncu seçimlerine dair de ipuçları veren Yıldırım, geçmişte kulübe hizmet etmiş isimlerin (Kuyt, Volkan, Dzeko gibi) yönetim kadrosunda yer almasını arzu ettiğini belirtti. "Fenerbahçe ruhu" vurgusuyla, tribünlerin birleşmesi ve takımın etrafında kenetlenmesi gerektiğini savundu. Bu çağrı, mevcut durumun ciddiyetine ve gelecekteki olası kötü gidişata karşı bir uyarı niteliği taşıyor.







