Bafra'da kan donduran cinayet: Azmettirici ve kardeşi yakalandı!

ASAYİŞ Yayınlanma : 17 Nisan 2026 18:28 Düzenleme : 17 Nisan 2026 18:28
Bafra'da kan donduran cinayet: Azmettirici ve kardeşi yakalandı!
Bafra'daki cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen M.Y. ve kardeşi, polis operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerin evinde ruhsatlı av tüfeği ve fişekler ele geçirildi.

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan ve tüm şehri ayağa kaldıran cinayet olayında kanıtlar azmettiriciyi işaret etti. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu, cinayetin arkasındaki isim olduğu iddia edilen şüpheli ve kardeşi nefes kesen bir operasyonla gözaltına alındı. Olayın detayları, Bafra halkında büyük bir şok etkisi yarattı.

KANLI GECE VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER

1 Nisan gecesi saat 02.45'te Kemalpaşa Mahallesi Yayla Geçidi Sokak'ta meydana gelen korkunç olayda, henüz 17 yaşındaki E.B.N.'nin tüfekle 24 yaşındaki A.Ö.'yü vurarak öldürdüğü belirlenmişti. Cinayetin ardından tutuklanan E.B.N.'nin ifadesi ve olayın karanlıkta kalan yönleri, polis için önemli bir ipucu olmuştu.

AZMETTİRİCİ ORTAYA ÇIKTI, KARDEŞİ DE GÖZALTINDA

Olaydan tam 16 gün sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarını didik didik inceleyerek cinayetin ardında M.Y. (36) isimli şahsın olduğunu tespit etti. Soruşturma derinleştikçe, M.Y.'nin aynı zamanda 7 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan bir kaçakçılık suçlusu olduğu da ortaya çıktı. 17 Nisan'da gerçekleştirilen operasyonda M.Y. kıskıvrak yakalanırken, olayla bağlantılı olduğu düşünülen kardeşi M.Y. (34) de ekipler tarafından gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 1 adet ruhsatlı av tüfeği ve 26 adet av fişeği ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen iki kardeşin sorgusu sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.