Bagajdaki yangın tüplerinden 8 kilo skunk bombası çıktı: Zehir tacirlerine büyük darbe!

ASAYİŞ Yayınlanma : 03 Kasım 2025 21:28 Düzenleme : 03 Kasım 2025 21:28
Bagajdaki yangın tüplerinden 8 kilo skunk bombası çıktı: Zehir tacirlerine büyük darbe!
Ağrı'da yabancı plakalı otobüsün bagajındaki yangın tüplerine gizlenmiş 8 kilo skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu tacirliği yapan 3 şüpheli tutuklandı.

Ağrı'da gerçekleştirilen rutin bir yol kontrolünde, yabancı plakalı bir otobüsün bagajında akıl almaz bir uyuşturucu sevkiyatı deşifre edildi. Yapılan aramada, yangın tüplerinin içine gizlenmiş tam 8 kilogram skunk maddesi ele geçirildi.

NEFES KESEN OPERASYON VE UCUZ KURTULUŞ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli hareketler sergileyen yabancı plakalı otobüsü durdurarak detaylı bir inceleme başlattı. Aracın bagajında yapılan aramada, iki adet yangın tüpünün içerisine ustaca yerleştirilmiş uyuşturucu maddesi bulundu. Bu buluş, uyuşturucu tacirlerinin ne denli tehlikeli yöntemlere başvurduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

8 KİLO ZEHİR YAKALANDI: 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Toplamda 8 kilogram ağırlığındaki 'skunk' türü uyuşturucuya el konulurken, otobüste bulunan 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Adli işlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheliler hakkında tutuklama kararı çıktı. Operasyon, bölgede uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığı pekiştirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.