Bahçelievler yıkıldı: Suç örgütüne nefes kestiren darbe! Silah cephaneliği ele geçirildi!

GÜNDEM Yayınlanma : 19 Kasım 2025 01:23 Düzenleme : 19 Kasım 2025 01:23
Bahçelievler yıkıldı: Suç örgütüne nefes kestiren darbe! Silah cephaneliği ele geçirildi!
Bahçelievler'de yurt dışı bağlantılı suç örgütüne yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. 2 uzun namlulu tüfek, 5 tabanca ele geçirildi. Bakan Yerlikaya mücadelemiz sürecek dedi.

İstanbul Bahçelievler'de emniyet güçleri, şüpheli tavırlar sergileyen 3 kişiyi takibe alarak, yurt dışından aldıkları talimatlarla bir suç örgütü yöneticisinin fotoğrafıyla poz verdiklerini ortaya çıkardı. Bu tespitin ardından harekete geçen polis, adreslere eş zamanlı baskınlar düzenleyerek toplamda 8 kişiyi gözaltına aldı.

SUÇ ÖRGÜTÜNÜN CEPHANESİNE BÜYÜK DARBE

Operasyonun detayları, suç örgütünün ne denli tehlikeli bir yapılanmaya sahip olduğunu gözler önüne serdi. Yapılan aramalarda 2 adet uzun namlulu tüfek, 2 adet otomatik tabanca ve 3 adet ruhsatsız tabancaya el konuldu. Gözaltına alınan şüphelilerle bağlantılı olduğu belirlenen 5 kişi daha yakalanarak gözaltı sayısı 8'e yükseltildi. Bu silahlar, örgütün ilçe genelindeki faaliyetlerini desteklemek için kullanıldığı düşünüyor.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA: 'NEFES ALDIRMAYACAĞIZ'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, kahraman polisleri tebrik ederek organize suç örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini ifade etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışması sayesinde suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını ve operasyonların devam edeceğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.