Bakan Bak: Türkiye, NATO Zirvesi’nde gücünü tüm dünyaya gösterdi

SİYASET Yayınlanma : 09 Temmuz 2026 15:08 Düzenleme : 09 Temmuz 2026 15:08
Bakan Bak: Türkiye, NATO Zirvesi’nde gücünü tüm dünyaya gösterdi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Amasya’da yaptığı açıklamada Türkiye’nin NATO Zirvesi’nde gücünü sergilediğini ve spor tesislerine yapılan yatırımlara devam edileceğini duyurdu.
Bakan Bak: Türkiye, NATO Zirvesi’nde gücünü tüm dünyaya gösterdi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Amasya’da Merzifon Gençlik Merkezi binası ve Suluova Mahmut Demir Spor Salonu’nun açılış programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin spor alanında yaptığı yatırımların önemine dikkat çekerek, "Türkiye, NATO Zirvesi’nde tüm dünyaya gücünü gösterdi" dedi.

Bakan Bak: Türkiye, NATO Zirvesi’nde gücünü tüm dünyaya gösterdi 1

SPOR TESİSLERİYLE GELECEĞE YATIRIM

Bakan Bak, konuşmasında Türkiye’nin dört bir yanına stadyumlar, yüzme havuzları ve spor salonları gibi yeni tesisler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. "Sadece ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesiyle Türkiye’de 12 milyon çocuğumuza, gencimize yüzme öğrettik" diyerek, sporun toplum üzerindeki olumlu etkilerini vurguladı.

Bakan Bak: Türkiye, NATO Zirvesi’nde gücünü tüm dünyaya gösterdi 2

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VE AİLE İLETİŞİMİ

Ailelerden çocuklarıyla iletişim halinde olmalarını isteyen Bakan Bak, toplumumuzu tehdit eden uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede herkesin üzerine düşen sorumluluklar olduğunu ifade etti. "Spor tesisleriyle, kulüpleriyle destek olacağız. Sporun birleştirici, iyileştirici gücünü kullanacağız" diyerek, bu konudaki kararlılığını dile getirdi. Ayrıca, Ankara’da gerçekleştirilen NATO Zirvesi’ne de değinerek, Türkiye’nin gücünü bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.