Bakan Uraloğlu, uçak sevdalısı ikiz kardeşleri ağırladı

GÜNDEM Yayınlanma : 11 Ekim 2025 20:17 Düzenleme : 11 Ekim 2025 20:17
Bakan Uraloğlu, uçak sevdalısı ikiz kardeşleri ağırladı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, uçaklara olan sevgileriyle tanınan ikiz kardeşler Erva ve Zümra'yı Bakanlık'ta ağırlayarak onlara unutulmaz bir gün yaşattı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, babalarıyla birlikte uçakların inişini izlerken çekilen videolarıyla sosyal medyada büyük ilgi gören 4,5 yaşındaki ikiz kardeşler Erva ve Zümra'yı Bakanlık'ta misafir etti.

KIRMIZI HALI KARŞILAMASI VE SOHBET

Bakanlık'ta sıcak ve samimi anların yaşandığı ziyarette, Uraloğlu minik kardeşlerle yakından ilgilendi, onların hayallerini dinledi. Kardeşler, kendi elleriyle hazırladıkları bileklikleri Bakan Uraloğlu'na hediye ederken, Uraloğlu da ikizlere birer uçak maketi armağan etti.

UMUT DOLU GELECEK VE HAYALLER

Bakan Uraloğlu, çocukların merak ve öğrenme arzusunun geleceğe umutla bakmalarını sağladığını belirterek, "Bu heyecanı ve öğrenme arzusunu desteklemek hepimizin görevi. Çocuklarımızın hayalleri, bizim en kıymetli yol haritamızdır." dedi.

UNUTAMAYACAĞI BİR GÜN

Ziyaretin ardından ikiz kardeşler, havalimanında da unutulmaz bir gün yaşadı. Kokpiti inceleme ve uçakları yakından tanıma fırsatı bulan Erva ve Zümra, bu deneyimle havacılığa olan ilgilerini daha da pekiştirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.