Bandırma'da çocuklar, Ana Jet Üssü'nü keşfetti

EĞİTİM Yayınlanma : 04 Mayıs 2026 08:17 Düzenleme : 04 Mayıs 2026 08:17
Bandırma'da çocuklar, Ana Jet Üssü'nü keşfetti
Bandırma'daki 6. Ana Jet Üs Komutanlığı, 'Mehmetçikle Bir Gün Projesi' kapsamında ilkokul öğrencilerini ağırladı ve unutulmaz bir deneyim sundu.
Bandırma'da çocuklar, Ana Jet Üssü'nü keşfetti

Milli Savunma Bakanlığı'nın 'Mehmetçikle Bir Gün Projesi' kapsamında, Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığı, ilkokul öğrencilerine kapılarını açtı.

Bandırma\

ÖĞRENCİLER ASKERİ ÜSSÜ ZİYARET ETTİ

Şehit Üsteğmen Cemil Kaya İlkokulu öğrencileri, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı bu askeri üste unutulmaz bir deneyim yaşadı. Çocuklar, askeri personelle bir araya gelerek üssü yakından inceleme fırsatı buldu. Askeri uçaklara olan ilgileri dikkat çekiciydi ve heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Bandırma\

BİLİM VE TEKNOLOJİYLE YETİŞEN GELECEK

Ziyaretle ilgili Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, minik öğrencilerin üste ağırlanmasından duyulan memnuniyet vurgulandı. Bakanlık, geleceğin 'kartalları' olarak tanımladığı çocukların gözlerindeki heyecanı ve merakı görmenin paha biçilmez olduğunu ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.