Barcelona, Sevilla deplasmanında ilk mağlubiyetini aldı: 4-1

SPOR Yayınlanma : 05 Ekim 2025 19:58 Düzenleme : 05 Ekim 2025 19:58
Barcelona, Sevilla deplasmanında ilk mağlubiyetini aldı: 4-1
La Liga'da Barcelona, Sevilla deplasmanında 4-1'lik mağlubiyetle bu sezonki ilk yenilgisini alarak liderlik koltuğunu devretti. Lewandowski penaltıdan yararlanamadı.
Barcelona, Sevilla deplasmanında ilk mağlubiyetini aldı: 4-1

La Liga'nın 8. haftasında Barcelona, deplasmanda Sevilla'ya 4-1 mağlup olarak bu sezonki ilk lig yenilgisini aldı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Sevilla, 13. dakikada Alexis Sanchez'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. 36. dakikada Isaac Romero Bernal farkı ikiye çıkarırken, Barcelona 45. dakikada Marcus Rashford'un golüyle ilk yarıyı 2-1 geride tamamladı.

LEWANDOWSKI PENALTIDAN YARARLANAMADI

İkinci yarıda penaltı kazanan Barcelona'da Robert Lewandowski, 76. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda çerçeveyi bulamadı ve top direğin yanından dışarı çıktı. Sevilla, maçın son anlarında 90. dakikada Jose Angel Carmona ve 90+6. dakikada Akor Adams'ın golleriyle skoru 4-1'e getirdi ve sahadan galip ayrıldı.

PUAN DURUMUNDAKİ ETKİLERİ

Bu sonuçla ligde 6 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Barcelona, sezonun ilk mağlubiyetini almış oldu. Haftaya lider giren Katalan ekibi, Real Madrid'in de yenilmesiyle ikinci sıraya geriledi. 10. sırada yer alan Sevilla ise bu galibiyetle puanını 10'a yükseltti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.