Bartın'ın İnkumu sahilinde gece saatlerinde kıyafetleriyle denize giren bir şahsın bir süre sonra gözden kaybolması üzerine, ekipler seferber oldu.

KİMLİĞİ BELİRLENEMEYEN ŞAHIS İÇİN ARAMA BAŞLADI
Boğulduğu ihtimali üzerine ihbar yapılmasıyla birlikte Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar ve botlar ile denizdeki arama çalışmaları başlatıldı. Aynı zamanda İnkumu Jandarma, İl Jandarma Komutanlığı ve turizm jandarmalarına ait arazi araçları da karadan arama faaliyetlerine destek verdi.
1 SAAT SONRA SAĞ SALİM GERİ DÖNDÜ
Denize giren ve haber alınamayan Ö.V. isimli şahıs, yaklaşık 1 saat süren arama çalışmalarının ardından yüzerek denize girdiği noktaya geri döndü. Ekipler, şahsın sağ salim bulunmasıyla rahat bir nefes aldı. Olay yerinde bekleyen ambulansta ilk kontrolleri yapılan Ö.V., tedbir amaçlı olarak hastaneye sevk edildi. Kontrollerinin tamamlanmasının ardından ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüleceği öğrenildi. Almanya'dan tatil amacıyla Türkiye'ye gelen Ö.V.'nin İnkumu'nda denize girdiği belirtildi.







