Bartın'da, Gölbucağı Kavşağı'nda meydana gelen bir trafik kazasında, kırmızı ışıkta duran bir tırın dorsesine arkadan çarpan otomobil, dorseye adeta ok gibi saplandı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilin ön kısmında büyük hasar oluşurken, sürücü araç içinde sıkıştı ve kornası takılı kaldı.

KURTARMA ÇALIŞMALARI VE İLK MÜDAHALE
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan sürücüyü kurtarmak için uzun süren bir operasyon gerçekleştirdi. Aynı zamanda sürekli çalan korna sesini kesmeye çalışan ekipler, nihayetinde sürücüyü araçtan çıkarmayı başardı. Yaralı sürücü S.T., sedyeyle ambulansa taşınarak ilk müdahalesi yapıldı ve ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

ARAÇLARIN AYRILMASI VE TRAFİĞİN NORMALE DÖNMESİ
Kaza nedeniyle oto sanayiden il merkezine giden yol geçici süre trafiğe kapatıldı. Çarpışmanın etkisiyle dorseye saplanan otomobil ile tır, yapılan ileri geri manevralarla birbirinden ayrıldı. Tır sürücüsü K.D. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, otomobil çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı ve trafik normale döndü. Yaralı otomobil sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.







