Başakşehir'de 6 yıllık emek: Leo Duarte'ye veda

SPOR Yayınlanma : 18 Mayıs 2026 14:16 Düzenleme : 18 Mayıs 2026 14:16
Başakşehir'de 6 yıllık emek: Leo Duarte'ye veda
RAMS Başakşehir, 6 sezondur formasını giyen Leo Duarte'ye sözleşmesinin sona ermesiyle veda etti. Duygusal anların yaşandığı vedada futbolcu ve teknik ekip birbirlerine iyi dileklerde bulundu.

RAMS Başakşehir, uzun yıllar formasını terleten savunma oyuncusu Leo Duarte ile yollarını ayırdığını duyurdu. 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, 6 sezon boyunca turuncu-lacivertli ekibin önemli bir parçasıydı.

SEZON SONU KADRO PLANLAMASI BAŞLADI

Kulüp, sözleşmesi sona eren Duarte ile vedalaşma kararı alarak yeni sezonun kadro yapılanmasına start verdi. Bu ayrılık, Başakşehir'in geleceğe yönelik adımlarından biri olarak görülüyor.

DUYGUSAL VEDA KONUŞMALARI

Takım arkadaşları ve Teknik Direktör Nuri Şahin ile bir araya gelen Duarte, duygusal bir veda konuşması yaptı. Şahin, Duarte'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek en iyisini diledi. Duarte ise takım arkadaşlarına minnettarlığını dile getirerek, "Kalbimde olmaya devam edeceksiniz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.