Başakşehir'de feci kaza: Kadın sürücünün bacağına demir saplandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Eylül 2025 11:50 Düzenleme : 23 Eylül 2025 11:50
Başakşehir'de feci kaza: Kadın sürücünün bacağına demir saplandı
Başakşehir'de kontrolden çıkan bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu kadın sürücünün bacağına demir saplandı. Ağır yaralanan kadın, bacağındaki demirle birlikte hastaneye kaldırıldı.
Başakşehir'de feci kaza: Kadın sürücünün bacağına demir saplandı

Başakşehir'de meydana gelen trafik kazasında bir kadın sürücü ağır yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ

İddiaya göre, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince otomobil önce bir direğe, ardından inşaat alanındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyerlerden kopan bir demir parçası, kadın sürücünün bacağına saplandı ve aracın arka tarafından çıktı.

YARALI KADIN HASTANEDE

Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra bacağındaki demir parçasıyla birlikte hastaneye kaldırdı. Yaralı kadının tedavisi sürüyor. Kaza anı, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, sürücünün acı içinde kıvrandığı ve vatandaşların yardım için çabaladığı görülüyor.

KAZANIN AYRINTILARI

Kaza, 7.30 sıralarında Başakşehir Uğur Mumcu Caddesi Şahintepe Mahallesi'nde yaşandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.