Başakşehir'de hırsız, apartmandan eşyaları kendi malı gibi taşıyarak kaçtı

ASAYİŞ Yayınlanma : 26 Aralık 2025 09:34 Düzenleme : 26 Aralık 2025 09:34
Başakşehir'de hırsız, apartmandan eşyaları kendi malı gibi taşıyarak kaçtı
Başakşehir'de bir apartmanın bodrum katından bisiklet ve televizyon çalan hırsız, eşyaları kendi malı gibi taşıyarak kaçtı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Başakşehir'de bir apartmanın bodrum katında gerçekleşen hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından tüm detaylarıyla kaydedildi. Şüpheli, binaya girerek ortak kullanım alanındaki eşyaları çaldı ve sanki kendi eşyasıymış gibi taşıyarak olay yerinden uzaklaştı.

HIRSIZLIK ANI KAMERALARA YANSIDI

Olay, Başakşehir İlçesi Güvercintepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, topallayarak seçtiği binaya girdi ve bodrum kattaki ortak alana indi. Burada bulunan bir bisiklet ile televizyonu alarak binadan ayrıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin eşyaları rahatça taşıdığı ve çevredeki vatandaşların olayı fark etmediği görülüyor.

POLİS ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Polis ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalar başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kamera kayıtları delil olarak kullanılıyor. Yetkililer, vatandaşların benzer durumlarda daha dikkatli olmalarını ve şüpheli durumları hemen polise bildirmelerini tavsiye ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.