AK Parti Eskişehir Başkanı Gürhan Albayrak ve ailesi, Ramazan ayında anlamlı bir ziyarette bulunarak Gara şehidi Mevlüt Kahveci’nin ailesiyle iftar sofrasında bir araya geldi.

ŞEHİDİN HATIRASI YÂD EDİLDİ
Dün akşam, orucunu şehit ailesinin evinde açan Başkan Albayrak, ziyaret sırasında Ramazan'ın manevi atmosferinin ön plana çıktığını ifade etti. İftar sonrası çay eşliğinde sohbet eden Albayrak ve ailesi, bu özel anı hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleştirdi.

SOSYAL MEDYADA DUYGULU PAYLAŞIM
Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Albayrak, “Bu akşam çok özel bir sofrada orucumuzu açtık. Eşim Tuba Hanım ve ailemizin küçük fertleriyle birlikte Gara şehidimiz Mevlüt Kahveci’nin kıymetli ailesine misafir olduk” dedi. Albayrak, şehidin ailesinin güler yüzlerinin kendileri için en büyük iftar hediyesi olduğunu belirterek, “Rabb’im tüm şehitlerimize rahmet eylesin, birliğimizi daim kılsın” ifadelerini kullandı.







