Başkan Aydın, Ramazan ayının manevi atmosferinin ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Rabbimize hamdolsun ki bizleri bir kez daha bayram neşesine ulaştırdı” ifadelerini kullandı.
Bayramların, kırgınlıkların unutulduğu, sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlendiği müstesna günler olduğuna dikkat çeken Aydın, belediye olarak bayramda da vatandaşlarla iç içe olmaya devam ettiklerini vurguladı.
Mesajında paylaşmanın önemine değinen Başkan Aydın, “Paylaştığımız bir lokma ekmek, ettiğimiz bir içten dua ve birbirimize gösterdiğimiz tebessüm bizi biz yapan en büyük hazinedir” dedi.
Başkan Aydın, mesajının sonunda başta Çumralı vatandaşlar olmak üzere tüm milletin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, bayramın huzur, bereket ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.








