Başkan Cin'in etkinliği, çocukları namaza yönlendirdi

GÜNDEM Yayınlanma : 02 Haziran 2026 23:54 Düzenleme : 02 Haziran 2026 23:54
Başkan Cin'in etkinliği, çocukları namaza yönlendirdi
Pendik'te Başkan Cin'in düzenlediği tekne orucu etkinlikleri, bir vatandaşın çocuklarını namaza teşvik ettiğini belirtmesiyle duygusal anlara sahne oldu.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, esnaf ziyaretleri sırasında bir vatandaşın duygusal sözleriyle karşılaştı. Ramazan ayında düzenlenen tekne orucu etkinliklerinin çocuklar üzerindeki olumlu etkisini dile getiren vatandaş, "Ben namaz kılarken yanıma seccadelerini seriyorlar" diyerek Başkan Cin'e teşekkür etti.

ETKİNLİKLERİN ANLAMİ

Başkan Cin, ilçe genelinde gerçekleştirdiği bu ziyaretler sırasında, vatandaşların etkinliklere duyduğu memnuniyeti gözlemledi. Özellikle Ramazan ayında yapılan tekne orucu programlarının, çocukların ibadete olan ilgisini artırdığını belirten bir vatandaş, "Başkanım, bu programlar sayesinde çocuklarım namaza başladı. Şu an bile anlatırken tüylerim diken diken oldu" dedi.

GAZZE İFTAR ÇADIRI

Aynı zamanda, vatandaş, Pendik Belediyesi'nin Gazze'de kurduğu iftar çadırının da önemli bir hizmet olduğunu ifade ederek, bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Cin, çocukların manevi değerlerle yetişmesi için projeler geliştirdiklerini vurgulayarak, halkın ilgisine ve desteğine teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.