Sorgun Belediyesi, Şakir Efendi Meydanı’nda kurduğu iftar çadırında çok sayıda vatandaşı bir araya getirerek, ilk oruçlarını açmalarını sağladı. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, iftar saatine kadar vatandaşlarla sohbet edip, yemek servisine de yardımcı oldu.
Başkan Ekinci "Sorgun Belediyesi olarak bir klasiğimiz var. Her Ramazan’da meydanda iftar çadırımız kuruluyor. Bu iftar çadırımız üzerinden hem yaşlılarımıza dağıttığımız yemekler var hem de iftar çadırına gelip iftarını açan hemşehrilerimiz var. Bugün ilk gün, bugünkü yemeği de ben veriyorum.
Allah hayrımızı kabul etsin. Bu 30 gün boyunca da her günü bir hayırseverimiz üstleniyor. Sorgun’da bu manada çok ciddi bir talep var. Herkes hayırda yarışıyor. 30 günün hepsi dolu. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum" şeklinde ifadelere yer verdi.








