Başkan Er, esnafa modern üretim alanı müjdesi verdi

SİYASET Yayınlanma : 20 Şubat 2026 23:24 Düzenleme : 20 Şubat 2026 23:24
Başkan Er, esnafa modern üretim alanı müjdesi verdi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Mobilya ve Kereste Sektörel Kümelenme Projesi ile 400 esnafı modern üretim alanında bir araya getireceklerini açıkladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, deprem sonrası şehrin ekonomik altyapısını güçlendirecek önemli bir adım olan Mobilya ve Kereste Sektörel Kümelenme Projesi'ni duyurdu.

400 ESNAF MODERN ALANDA BULUŞACAK

Başkan Er, bu proje kapsamında Malatya’daki yaklaşık 400 mobilya ve kereste esnafının 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 600 dönümlük modern üretim alanında bir araya getirileceğini açıkladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile yürütülen bu süreçte Bakan Mehmet Fatih Kacır’a teşekkür eden Er, projenin hayata geçmesinin Malatya için büyük bir kazanç olduğunu kaydetti.

REKABET GÜCÜ VE VERİMLİLİK ARTACAK

Sektörel kümelenmenin, Malatya sanayisi için stratejik bir dönüşüm sağlayacağını vurgulayan Başkan Er,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.