Başkan Kılca: Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor

SİYASET Yayınlanma : 24 Şubat 2026 13:27 Düzenleme : 24 Şubat 2026 13:27
Başkan Kılca: Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştiren özel bir dönem olduğuna dikkat çekti ve iftar programında önemli mesajlar verdi.

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştiren özel bir dönem olduğunu vurguladı. Karatay’da Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar ve teravih buluşmaları devam ederken, Doğanlar Kuran Kursu’nda gerçekleştirilen iftar programı, Karatay protokolünü, kurs hocalarını ve kursiyerleri bir araya getirdi.

İFTAR PROGRAMINDA KATILIMCILAR BİR ARAYA GELDİ

Programa; Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci, Karatay İlçe Müftüsü Halil Taş ve diğer protokol üyeleri katıldı. İftar programında konuşan Kaymakam Cengiz Ayhan, Ramazan ayının manevi atmosferine değinerek, tüm vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Başkan Kılca ise Ramazan’ın birlik ve beraberliği artıran bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekti.

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DEĞİNDİ

Kılca, Kur’an Kursu’nda misafir olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, kurs hocalarına ve emeği geçen ekibe teşekkür etti. Ayrıca, hayırseverlere olan katkılarından dolayı şükranlarını sundu. Başkan Kılca, çocukların küçük yaşlardan itibaren Kur’an-ı Kerim ve siyer-i nebi eğitimi almasının önemine vurgu yaparak, manevi değerlerle yetişen çocukların gelecekte daha güçlü adımlar atacağını belirtti. İftar programının ardından Kılca ve Demirci, Kalenderhane Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve görüşleri dinledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.