Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi'nin yılsonu sergisini ziyaret ederek kursiyerlerin bir yıllık emeğini gözleriyle inceledi.

KURSLARIN BU YILKİ ÜRÜNLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
2025-2026 eğitim öğretim döneminde açılan çeşitli kurslarda üretilen el emeği ve göz nuru ürünlerin sergilendiği etkinlikte Başkan Özdoğan, kursiyerlerin büyük bir sabır ve özveriyle hazırladığı eserleri tek tek inceleyerek, her birinin ardındaki hikayeyi dinledi. Ortaya konan ürünlerin zarafeti ve inceliği karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdoğan, kursiyerleri ve bu başarıda emeği geçen eğitmenleri tebrik etmekten geri durmadı.

'Hayat boyu öğrenme' vurgusu
Sergideki değerlendirmeleri sırasında hayat boyu öğrenmenin toplumsal önemine vurgu yapan Başkan Özdoğan, şunları söyledi: "Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezimiz aracılığıyla kursiyerlerimizin yıl boyunca büyük bir gayretle hazırladığı bu eserleri görmek beni ziyadesiyle memnun etti. El emeği ve alın teriyle ortaya çıkan her bir eser, kendi içinde büyük bir değer taşıyor. Özellikle hanım kardeşlerimizin üretime sunduğu bu katkı, takdire şayan bir durum. Açılan kurslar sayesinde hem yeni yetenekler kazanılıyor hem de sosyal hayata anlamlı bir katkı sağlanıyor. Emeği geçen tüm kursiyerlerimizi ve değerli eğitmenlerimizi yürekten kutluyorum." Başkan Özdoğan, sergilenen eserlerin, kursiyerlerin azmini ve gizli yeteneklerini gözler önüne serdiğini belirterek, üretime ve eğitime katkı sağlayan herkese başarılarının devamını diledi.







