Batman'ın Kozluk ilçesinde, bir akaryakıt istasyonundan yola çıkan tırla çarpışan lüks otomobilin tırın altına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

TIRIN ALTINDA KALAN OTOMOBİL YARALILARI TAŞIDI
Kaza, saat 16:30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 33 AAR 156 plakalı tır, bir benzin istasyonundan çıkarak D-400 karayoluna giriş yaparken, 34 AEE 572 plakalı Mercedes marka otomobil tırın yan kısmına çarparak altına girdi. Çarpmanın etkisiyle otomobil tırın dorsesinin altında kaldı.

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ
Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta sıkışan yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra yaralılar, ambulanslarla Kozluk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.







