Batman'da uyuşturucu operasyonu: Tır dorsesinden kokain ve skunk ele geçirildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 13 Haziran 2026 15:19 Düzenleme : 13 Haziran 2026 15:19
Batman'da uyuşturucu operasyonu: Tır dorsesinden kokain ve skunk ele geçirildi
Batman'da polis, tır dorsesinden 2 kilo 20 gram kokain ve 11 kilogram skunk ele geçirerek uyuşturucu tacirlerine darbe vurdu. İki kişi gözaltına alındı.

Batman'da gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla, polis ekipleri tır dorsesine gizlenmiş uyuşturucu maddeleri ortaya çıkardı.

OPERASYON DETAYLARI

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehre giriş yapan şüpheli bir tırı durdurarak detaylı bir arama gerçekleştirdi. Bu aramada, tır dorsesinde 2 kilo 20 gram kokain ve 11 kilogram skunk maddesi ele geçirildi. Yapılan bu operasyon, uyuşturucu ticaretine karşı kararlılıkla sürdürülen mücadele kapsamında yer aldı.

GÖZALTI VE YARGILAMA SÜRECİ

Operasyonun ardından, gözaltına alınan iki şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan birisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu durum, uyuşturucu ile mücadeledeki etkinliğin ve hukukun işlerliğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.