Bayram öncesi Arpaçay'da güvenlik önlemleri artırılıyor

ASAYİŞ Yayınlanma : 19 Mayıs 2026 02:29 Düzenleme : 19 Mayıs 2026 02:29
Bayram öncesi Arpaçay'da güvenlik önlemleri artırılıyor
Arpaçay'da, Kaymakamlıkta yapılan toplantıda bayram öncesi güvenlik önlemleri ve asayiş uygulamaları değerlendirildi.

Kars'ın Arpaçay ilçesinde, güvenlik ve asayiş konularını görüşmek üzere önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

KAYMAKAMLIK'TA TOPLANTI

Kaymakam Muhammed Burak Akköz'ün başkanlığında düzenlenen toplantıya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Oğuzcan Korkut ve İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Aykut Bağcı katıldı. Toplantıda, ilçedeki genel asayiş ve güvenlik uygulamaları detaylı bir şekilde değerlendirildi.

KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde trafik tedbirleri üzerine yoğunlaşan toplantıda, bayram süresince alınacak önlemler de planlandı. Ayrıca, okullardaki mevcut güvenlik önlemleri ve başıboş sokak hayvanlarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.