Bayrampaşa'da yerinden çıkan genleşme derzi, çok sayıda aracın lastiklerini patlattı

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Ekim 2025 08:14 Düzenleme : 23 Ekim 2025 08:14
Bayrampaşa'da yerinden çıkan genleşme derzi, çok sayıda aracın lastiklerini patlattı
Bayrampaşa'da bir genleşme derzinin yerinden çıkması sonucu çok sayıda aracın lastiği patladı. Olay sonrası trafik yoğunluğu oluştu.
Bayrampaşa'da yerinden çıkan genleşme derzi, çok sayıda aracın lastiklerini patlattı

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde, yol üzerindeki bir genleşme derzinin yerinden çıkması sonucu pek çok aracın lastiği patladı. Olay, saat 01.00 sıralarında Bayrampaşa TEM bağlantı yolu Sağmalcılar Viyadüğü Edirne istikametinde meydana geldi.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Henüz tam olarak bilinmeyen bir nedenle yerinden çıkan genleşme derzi, o sırada yolda seyir halindeki birçok aracın lastiklerinin patlamasına neden oldu. Lastikleri patlayan araçlar nedeniyle yolda trafik yoğunluğu oluşurken, olay yerine polis, sağlık ekipleri ve yol bakım araçları gönderildi.

TRAFİK DÜZENLEMESİ YAPILDI

Yolda yapılan kumlama çalışmaları sırasında, yerinden çıkan derzin etrafı dubalarla çevrilerek bir şerit trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, lastiği patlayan araçların bir kısmı çekici yardımıyla çekildi, diğerleri ise lastik değişimi yaparak yola devam etti. Olayı yaşayan bir sürücü, en az 20 aracın lastiğinin patladığını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.