Belediye Başkanı Zekiye Tekin'den el emeği gözleme: Eğitim şenliğinde samimi anlar

YAŞAM Yayınlanma : 26 Haziran 2026 09:52 Düzenleme : 26 Haziran 2026 09:52
Belediye Başkanı Zekiye Tekin'den el emeği gözleme: Eğitim şenliğinde samimi anlar
Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen 5. Eğitim Şenliği ve Hayır Çarşısı'nda Belediye Başkanı Zekiye Tekin, el emeği gözleme açarak etkinliğe destek verdi. Elde edilen gelir okulların ihtiyaçları için kullanılacak.
Belediye Başkanı Zekiye Tekin'den el emeği gözleme: Eğitim şenliğinde samimi anlar

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenen Eğitim Şenliği ve Hayır Çarşısı, renkli ve samimi görüntülere sahne oldu. Pazaryeri Kaymakamlığı, Pazaryeri Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği etkinlik, ilçe merkezinde görkemli bir açılışla start verdi. Açılış programına Pazaryeri Kaymakamı Muhammet Mustafa Kara, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek ve çok sayıda ilçe sakini katılım gösterdi.

Belediye Başkanı Zekiye Tekin\

EĞİTİMİN VE YARDIMLAŞMANIN COŞKUSU

Şenliğin başlangıcı, Bozüyük Mehteran Takımı'nın coşku dolu gösterisiyle yapıldı. Ardından öğrenciler, hazırladıkları halk oyunları, müzik ve dans performanslarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Kurulan hayır çarşısında ise gıdadan el emeği ürünlere, seramikten kitap ve kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede ürünler satışa sunuldu. Öğrenci, öğretmen ve velilerin ortak emeğiyle hazırlanan stantlar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Kaymakam Kara ve Başkan Tekin de stantları gezerek ürünleri inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti. Etkinliğe destek olmak amacıyla alışveriş yapan ikili, hayır çarşısının amacına dikkat çekti.

Belediye Başkanı Zekiye Tekin\

BAŞKAN TEKİN'DEN GÖZLEME STANDINA ZİYARET

Etkinliğin en dikkat çekici anlarından biri, Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in kadınlarla birlikte gözleme açması oldu. Başkan Tekin, bu anlamlı buluşmada yaptığı açıklamada, elde edilecek gelirin ilçedeki okulların ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacağını vurguladı. Eğitim şenliğinin, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağladığına ve okul-aile iş birliğini güçlendirdiğine dikkat çekildi. Pazaryeri Kaymakamı Muhammet Mustafa Kara, etkinliğin iki gün süreceğini belirterek, elde edilen gelirin okulların ihtiyaçları için kullanılacağını ve tüm Bileciklileri davet etti. Belediye Başkanı Zekiye Tekin ise geleneksel hale gelen şenliğin beşincisini kutladıklarını, amaçlarının okulların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamak olduğunu ifade ederek, çocukların eğlenirken paylaşmayı ve yardımlaşmayı öğrendiğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.