Beşiktaş Belediyesi kışa hazır: 90 araç ve 7/24 ekip sahada

GÜNDEM Yayınlanma : 31 Aralık 2025 08:16 Düzenleme : 31 Aralık 2025 08:16
Beşiktaş Belediyesi kışa hazır: 90 araç ve 7/24 ekip sahada
Beşiktaş Belediyesi, kar ve olumsuz hava koşullarına karşı 90 araç, 236 personel ve 3.125 ton tuzla hazırlıklarını tamamladı, 7/24 sahada olacak.

Beşiktaş Belediyesi, ilçe genelinde kar ve olumsuz hava koşullarına karşı tüm hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. Meteoroloji ve AKOM'tan gelen uyarıların ardından belediye ekipleri, karla mücadele için gerekli önlemleri aldı.

KRİZ MERKEZİNDEN ANLIK İZLEME

Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman, Fen İşleri Garajı'ndaki hazırlıkları incelerken, karla mücadele çalışmalarının Kriz Merkezi'nden meteoroloji ve AKOM verilerine göre anlık olarak izlendiğini belirtti. Şişman, bu sayede olası sorunlara hızlı müdahale edilebildiğini vurguladı.

7/24 SAHADA HİZMET VERİLECEK

Başkan Vekili Şişman, vatandaşların huzuru ve ulaşımın aksamaması için 90 araç ve iş makinesi, 236 saha personeli ile 3.125 ton tuz stokuyla 23 mahallede 7/24 sahada olacaklarını ifade etti. "Kış şartları ne olursa olsun, Beşiktaş'ta hayatın ritmi aksamayacak" diyerek güvence verdi.

ACİL DURUMLARDA İLETİŞİM KANALLARI

Şişman, acil durumlarda vatandaşların Çözüm Merkezi'nden ve sosyal medya hesapları üzerinden kendilerine ulaşabileceğini hatırlattı. Ayrıca, tüm komşularına yeni yılda sağlık, mutluluk, huzur ve esenlik dileklerini iletti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.