Beşiktaş'ın Güney Koreli yıldızı Hyeon-gyu Oh, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde sergilediği performansla adından söz ettirdi. Alanyaspor karşısında attığı golle takımının galibiyetine katkıda bulunan Oh, böylece siyah-beyazlı formayla toplamda 8. golüne imza atmış oldu.
KUPA VE LİGDE FARKLILAŞAN GOLCÜ
Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı Corendon Alanyaspor maçında 83. dakikada sahneye çıkan Hyeon-gyu Oh, takımının ikinci golünü kaydetti. Bu gol, Oh'un Beşiktaş formasıyla elde ettiği önemli bir kilometre taşı oldu. Takımın diğer gollerini ise El Bilal Toure ve Orkun Kökçü kaydetti.
GOL SAYISI ARTIYOR
Güney Koreli oyuncu, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 6 kez rakip ağları havalandırmayı başardı. Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta attığı 2 golle toplam gol sayısını 8'e yükselterek takımına önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.








