İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Arnavutköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 3 katlı ahşap bir binada çıkan yangın, çevresindeki 3 binaya daha sıçrayarak kontrol altına alındı.
YANGININ BOYUTU
Yangın, saat 12.30 sularında Dubaracı Sokak'ta henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Alevlerin kısa sürede büyümesiyle ahşap bina yanmaya başladı ve yol kenarında park halinde bulunan bir aracın üzerine devrildi. Yangın, bitişik nizamdaki 3 binaya daha yayılarak toplamda 4 binanın zarar görmesine neden oldu. Bu binalardan ikisinin ise tamamen kullanılamaz hale geldiği bildirildi.
ÜNLÜ OYUNCUNUN EVİ DE ZARAR GÖRDÜ
Yangından etkilenen ve hasar gören binalardan birinin ise ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu'ya ait olduğu öğrenildi. Olay tanıklarından Murat Işık, ahşap bir binanın alev aldığını ve yangının hızla yan binalara sıçradığını belirterek, can kaybının yaşanmamış olmasının sevindirici olduğunu dile getirdi. Işık, Şebnem Bozoklu'nun da bölgede bir evinin bulunduğunu duyduğunu aktardı.









