Beşiktaş'ta divan kurulu başkanlık seçiminde oy verme işlemi sona erdi

SPOR Yayınlanma : 19 Ekim 2025 18:47 Düzenleme : 19 Ekim 2025 18:47
Beşiktaş'ta divan kurulu başkanlık seçiminde oy verme işlemi sona erdi
Beşiktaş’ta olağan divan kurulu başkanlık seçimi için oy verme işlemi sona erdi. Yeni başkanın belirlenmesi için oy sayımına geçildi.
Beşiktaş'ta divan kurulu başkanlık seçiminde oy verme işlemi sona erdi

Beşiktaş’ın olağan divan kurulu başkanlık seçimi toplantısında oy verme işlemi sona erdi. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından, yeni divan kurulu başkanının belirlenmesi için oy sayma işlemi başladı.

SEÇİMDE 5 ADAY YARIŞTI

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde, Affan Keçeci, Ahmet Akpınar, Ahmet Ürkmezgil, Engin Baltacı ve Mustafa Emir Tamer olmak üzere toplamda 5 aday yarıştı. Ali Rıza Dizdar’ın başkanlık yaptığı seçimde, 1737 üyenin oy kullanmak için salona geldiği belirtildi.

YENİ BAŞKAN BELİRLENECEK

Oy sayma işleminin ardından, Beşiktaş’ın yeni divan kurulu başkanının kim olacağı merakla bekleniyor. Taraftarlar ve üyeler, sonuçları büyük bir heyecanla takip ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.